Забруднена Тернопільщина (фотофакт)

fWbHEnakOcI

Біля ставків, що у с. Новики Збаражського району, поблизу хутора Глинчуки завжди чисто. Незважаючи ні на прикорм, який там залишають рибалки для здобичі, ні на посуд із залишками їжі. На цьому місці ніколи не було сміття. 

" Приїхавши на нічну рибалку, розклавши усі потрібні снасті, погодувавши місце риболовлі та розклавши намет для ночівлі, вирішив прогулятись периметром цих ставків. Насолоджуючись свіжим повітрям, помічаю ось таку картину: поблизу дамби першого ставка натрапляю на ці побутові та будівельні відходи", - пише обурений місцевий житель у соціальній мережі vk.

6z0xVYnyqXA
6z0xVYnyqXA

Iw65G4n9fUc
Iw65G4n9fUc

Чоловік просить владу вжити усіх необхідних заходів та покарати зловмисника, оскільки у цій невеликій місцевості, правопорушника, який викинув будівельні відходи не так важко знайти. Просимо усіх жителів, які мешкають поблизу ставків та лісів, та і по усій області не забруднювати цих територій, адже всі ці відходи негативно впливають на ваше здоров'я, здоров'я вашого покоління, а також завдають шкоди флорі та фауні. Якщо ж, у вашому селі чи місті немає відведеного місця для вивезення відходів, звертайтесь, насамперед, у сільську чи міську ради, де негайно повинні відреагувати на ваше прохання!

Вибір читачів за тиждень

Відео