У Тернополі стартував проект "Здоровим бути модно"

здоровя

У Тернополі стартував проект «Здоровим бути модно!» під гаслом «Тернопіль починається з тебе.»

Про це повідомляє Лілія Проць, у соціальній мережі facebook.

Тернопільською міською радою встановлено 6 універсальних спортивних майданчиків: 15 Квітня, 35 Вербицького, 6... Старий ринок, 1-3-5 Д.Галицького, 26 Орлика, 10 Парк Національного відродження

У Тернополі є ще багато і інших парків та сквері, на яких можна займатися спортом. " Перше, що ми маємо самі зробити це -  організуватись в оздоровчі групи по бігу, скандинавській ходьбі, ранковій гімнастиці, йозі, воркауту, фітнесу, пілатесу, оздоровчій фізкультурі тощо. І наголошую, що коли залучаємось особисто добре,  але круто,  коли сім`ями!" - пише пані Лілія.

Ліля Проць закликає усіх депутатів Тернопільської міської ради допомогти їй. Вона просить, що Ігоря Турського,  Романа Навроцького,  Сергія Лупака,  Віктора Шумаду,  Юрія Штопко,  Олег Нитку,  Оксану Яциковську, Віктора Шарашкіна ,Андрія Шкулу, Михайла Сиротюка, Олега Шморгая,  Назара Зелінку, Володимира Міська ,Віктора Генсерука, Андрія Ткаченка ,Андрія Газилишина ,Івана Сороколіта та Павла Бича  допомогли організувати спортивні групи у своїх округах.

Це дійсно потрібний проект для всіх людей, для їхнього здоров'я, адже про свій фізичний стан потрібно дбати в першу чергу.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео