Орест Сарматський

Мольфари України на Тернопільщині побажали Путіну всього недоброго

путін01

Таємничий обряд психологічного впливу на здоров’я Путіна  здійснили відомі в Україні мольфари

Група мольфарів, людей із сильним психологічним впливом та осіб-характерників здійснила на Тернопільщині колективний ритуал, суть якого – дистанційний, психологічний вплив на Путіна.

Інформацію про зібрання невідомих людей вже кілька днів жваво обговорюють мешканці райцентру Бережани, повідомляє інформаційний портал «Бережани та Бережанщина».

- Люди між собою говорять, що хтось бачив біля вогнища на Лисій горі неподалік села Комарівка невідомих людей із піднятими догори руками. Нібито там були мольфари та маги.

Саме у бережанських лісах відбувся уже другий зліт мольфарів, чарівників та характерників. Вони здійснили ритуал: «Путін, помри». У зльоті взяли участь 19 мольфарів, чарівників та характерників з усієї України, йдеться у повідомленні.

мольф
мольф

Подібна подія відбулася два роки тому. Але конкретно щось сказати про це ніхто не міг, враховуючи, напевно, що на цю тему серед людей існує споконвічне «табу».

Після першої появи такої інформації у 2014 році автор цих рядків зв’язався телефоном із відомим в Україні космопсихологом Іваном Круп’яком з Тернополя, котрий підтвердив силу колективних магічних дій, спрямовану на ту чи іншу особу.

- На Тернопільщині є чимало таких «місць сили», потужних енергетичних зон, котрі здатні посилювати дію специфічних молитов, заклинань, викликають параномальні явища. Наприклад, це гора Богіт, де колись стояв Збруцький ідол, є такі місця і в Бережанському районі, вкритого лісистими горбами та глибокими яругами, - сказав Іван Круп’як.

- Торкаючись теми президента сусідньої держави, Іван Круп’як висловив думку про те, що «взаємовідносини із ним нашого Президента будуть складними. Імена їхні починаються на одну букву, дні народження споріднені, обидва – народилися під знаком Терезів. Це все говорить про їхню психологічну, ментальну несумісність.Чого не скажеш про сумісність та астрологічну гармонію українського президента із лідерами європейських держав, - зауважив космопсихолог.

путін02
путін02

А ще, він нагадав, що як вважають відомі українські чародії, Путін не буде президентом Росії, оскільки там відбудуться значні зміни. Економіка країни впаде, багато росіяни захочуть більше незалежності від центру. Жити буде все складніше, а «бандерівців» росіяни так і не побачать. Натомість, вони побачать інше, як українці будуть вільно їздити в Європу. Також, комопсихолог додав, що разом із групою українських та зарубіжних біоенергетиків вже кілька разів поспіль відвідував в Україні «місця сили», де здійснювались колективні молитви за мир і спокій в Україні.

Фото – відкриті джерела

Вибір читачів за тиждень

Відео