"Троянська кобила" - тернопільський нардеп зробив "комплімент" своїй колезі

Роман Заставний

З «троянською кобилою» порівняв народний депутат з Тернопільщини Роман Заставний свою колегу по Парламенту Надію Савченко.

Такий висновок напрошується з повідомлення пана Заставного на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Після прес-конференції Савченко - я в шоці. Даю собі відповідь на риторичне питання «Коли будуть зміни?» Зміни в наших головах. Нам заслали добре вгодовану, добре розкручену «троянську кобилу», яка створена і працює по кремлівському плану. З муканням підтакуємо, бо вона ж рейтингова!..", - емоційно написав політик.

Очевидно, йдеться про прес-конференцію, де нардеп Савченко озвучила ряд заяв, які потім її колеги по партії «Батьківщина» назвали особистою позицією Надії.

"Зміни відбуваються не тоді, коли голосно мичати, а коли змінювати відношення до людей та речей, і бажано - працювати! НЕ СОТВОРИ СОБІ ІДОЛА!!!", - повчає Роман Заставний.

Нагадаємо, що своєрідне ставлення до побратимів Юлії Тимошенко у пана Заставного виробилося ще в часи його  мерства. Тоді БЮТівці мали більшість в Тернопільській міській раді та завалили низку стратегічних проектів, один з яких - будівництво сміттєпереробного заводу. Чим закінчилось це протистояння - відомо усім.

Заставний_Савченко
Заставний_Савченко

Вибір читачів за тиждень

Відео