Віра Олександрович

Тернопільщина: місцеві бюджети вже отримали понад мільярд гривень

http://photo.unian.net

Понад 1 млрд 93 млн грн податкових платежів отримали місцеві бюджети Тернопільщини із початку року. Це - на 184,2 млн грн більше, ніж очікувалося.

Окрім того, сума на 354,4 млн грн вища за отриману у відповідному періоді минулого року, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області. Зокрема, у липні доходи місцевих бюджетів склали 189,6 млн грн. Порівняно із минулорічним липнем приріст надходжень - на 64,7 млн грн, або на 51,9%.

  • Лідер податкових надходжень до місцевих бюджетів – податок на доходи фізичних осіб, - каже начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат. - Його протягом січня-липня надійшло 632,5 млн грн. Тобто додатково вдалося забезпечити надходження у 105,6 млн грн. Причому суб’єкти малого підприємництва сплатили 140,2 млн грн єдиного податку, що на 26,9 млн грн більше від очікуваного.

Надходження акцизного податку із роздрібного продажу підакцизних товарів від початку 2016 року склали 135,3 млн грн. Додатково місцеві бюджети отримали 3,2 млн грн. Прогнозний показник виконали на 102,4%, уточнили у податковій.

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео