6 ДТП за вихідні на Тернопільщині

ДТП

Шість дорожньо-транспортних пригод у яких постраждали люди, трапилося минулими вихідними на Тернопільщині.

 Аварію з потерпілими задокументували кременецькі правоохоронці. Про потерпілого, 29–річного мешканця Кременець поліцейських 6 серпня повідомили лікарі приймального відділення районної лікарні.

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події та встановила, що опівночі водій іномарки «Фольксваген Транспортер» скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Як результат  - чоловік з струсом головного мозку та численними забоями доправлений до медичного закладу. У водія взято забір крові, автомобіль поміщено наарештмайданчик.

6 червня близько третьої години з черепно-мозковою травмою та переломом черепа до Гусятинської райлікарні доправлено 20-річного мешканця села Городниця. Травми юнак отримав в результаті ДТП.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що травмований рухався вулицею села Городниця на мотоциклі МТ-11, яким керував місцевий житель. Пасажир зачепився ногою за автомобіль «ВАЗ», який стояв на узбіччі дороги та, не втримавшись, випав з транспорту. З тяжкими травмами хлопця доправлено до медзакладу. Водіїв автомобіля та мотоцикла освідчено на встановлення факту вжиття алкоголю, обидва транспортні засоби вилучено та доправлено на арештайданчик.

Не впорався з керуванням та заїхав в огорожу мешканець села ОзеряниБучацького району. Дорожня-транспортна пригода трапилася на одній з вулиць райцентру. Внаслідок зіткнення водій з забоями та  травмою голови госпіталізований в травматологічне відділення райлікарні.

У Тернополі наїхав на ногу пішоходу водій іномарки «Мерседес». Подія трапилася на території продуктового ринку. 32-річна мешканка обласного центру звернулася за допомогою до медиків.

Працівники поліції нагадують, що з  серпня на території краю розпочався місячник безпеки дорожнього руху, головним завданням якого є вжиття превентивних заходів щодо виявлення та припинення порушень правил дорожнього руху та стабілізації ситуації на автошляхах області. Профілактичні заходи триватимуть до 12 вересня.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео