Вандали понищили зупинку на Карпенка біля пивзаводівського магазину

13936555_1755871454692085_1481255955_n

Віднедавна однією з нечисленних «родзинок» вулиці Карпенка в Тернополі стала... поламана зупинка громадського транспорту.

З огляду на те, що ремонтувати її не поспішають котрий день, висновок про віддаленість у часі місцевих виборів можна зробити й зовсім не орієнтуючись у політичному житті країни. Річ у тім, що нові зупинки громадського транспорту в місті були однією з «фішок» у передвиборчий період владної команди в Тернополі, повідомляє tenews.te.ua.

Та й як рекламні площини осучаснені дашки від дощу для потенційних пасажирів у гарячий для концертів та всіляких акцій сезон використовувалися на повну. Наразі ж гаряче тільки надворі, тож потреби в ремонті, очевидно, не вбачає ніхто. Окрім, звісно, окремих тернополян, котрі змушені не хвилини, а часто години очікувати «жадану» 31-шу маршрутку. Бо ж відомо, що на графік руху на цьому маршруті нарікань чимало.

Прикметно, що попри потрощену зупинку громадського транспорту регулярно курсують авто патрульної поліції. Але їм, вочевидь, виламана «стіна» цієї нескладної конструкції очі не ріже.

Вибір читачів за тиждень

Відео