Завершився проект «Тернопільський PIKNIK», що на бульварі Данила Галицького

unnamed (1)
Перший тур першого масштабного культурно-соціального проекту Тернополя добіг кінця. Тернопільська спортсменка Лілія Проць, організатор пікніка поділилася, що крім мінусів першого заходу є безліч плюсів, і одним з таких є: - Два дні моїх вихідних від Дитяча школа «ДИВОСВІТ», - розповіла жінка. В суботу з 17.00 до 20.00 години, а в неділю з 15.00 до 20.00 години Лілія Проць проводила різноманітні ігри, забави, конкурси та естафети, і попри те почувається втомленою, але щасливою.

- Кожного дня, коли появлялась на бульварі, діти та батьки підходили до мене і питали, чи щось я буду проводити (багато батьків мене знають, а діти розказували про мої руханки та зустрічі у школах, про мої досягнення), - ділиться враженнями Лілія Проць у Facebook. - За ці два дні більше сотні дітей від 2-3 років і до 11-12 років прийняли участь. Плюс бабусі, татусі, мамусі розвивали командний дух, особисту відповідальність, волю до перемоги, підтримку, розвивали фізичні якості. А стимулом до занять були призи від «Ласунки».

unnamed (2)
unnamed (2)

unnamed
unnamed

Ліл Спортсменка запевняє: - Знаю точно, що тільки такими заходами, і якомога частіше, зробимо тернопільських дітей здоровими! Фото з особистого архіву Лілії Проць

Вибір читачів за тиждень

Відео