Безробітні відвідали міні-ярмарки вакансій

unnamed (1)

У рамках реалізації соціальної програми «Добре бачу» Тернопільський міськрайонний центр зайнятості на замовлення громадської організації з Івано-Франківщини «Ваш зір» організував для безробітних тернополян міні-ярмарок вакансій.

Працівниця «Вашого зору» С. І. Гнідь представила вакансії сестри медичної, офтальмолога, невропатолога та сімейного лікаря.

Присутні на заході дізналися про умови праці та її оплату. Учасників міні-ярмарку також було поінформовано, що фахівці, яких набирає громадська організація, залучатимуться до активної просвітницької, наукової та культурної діяльності, спрямованої на розв’язання проблем медичного обслуговування населення з питань офтальмології, до пропагування серед соціально незахищених верств населення правильного використання оптичних пристроїв.

Ще один міні-ярмарок вакансій спеціалісти міськрайонного центру зайнятості провели на прохання Тернопільського навчально-виховного комплексу № 28, якому потрібні кухар, кухонний працівник та прибиральник службових приміщень.

Відвідувачам заходу розповіли про вимоги роботодавця до майбутніх працівників. За результатами міні-ярмарку вакансій двом безробітним було видано  направлення на роботу до роботодавця.

Вибір читачів за тиждень

Відео