Делегація компанії «Агропродсервіс» відбула на Міжнародну спеціалізовану виставку до Гонконгу

Особливий адміністративний район Китайської Народної Республіки - Гонконг - розташований у Південно-Китайському морі. Острівний Гонконг, населення якого становить понад сім мільйонів людей, в останні роки став справжньою Меккою для туристів і діловим центром, в якому щороку проводяться великі міжнародні виставки азійського регіону.

Цими днями у Гонконзі розпочала роботу чергова спеціалізована виставка, на якій чільне місце відводиться продукції агропромислового комплексу.

Наша делегація, у складі якої фінансовий директор компанії Ярослав Парій і комерційний директор Тарас Баран, туди прибули за сприяння Торгово-промислової палати України.

«Відрядження до Китаю невипадкове, адже сьогодні китайська сторона проявляє великий інтерес до можливості імпорту м’яса та виробів з нього, але вони, - говорить Ярослав Петрович, - мають бути дуже пристойної якості, оскільки традиційні постачальники продуктів харчування в Китай - американці - підняли планку якості досить  високо». На його думку, за рахунок великої кількості населення Піднебесної і зростання його добробуту, попит на м’ясопродукцію та інші продукти агровиробництва там може мати стрибкоподібний ріст».

«Для нас вихід на азійські ринки – принципово важливий, оскільки потужна сировинна база (на сьогодні ми утримуємо понад 100 тисяч голів свиней) і власний  м’ясокомбінат, роблять тісним вітчизняний ринок і ставлять перед нами невідкладне завдання пошуку нових потужних споживачів», - каже Тарас Баран. Поїздка наших посланців на виставку у Гонконг має на меті зробити перші серйозні кроки у вивченні цього справді неохопного ринку, учасникам якого компанія «Агропродсервіс» уже сьогодні готова запропонувати високоякісні м'ясні вироби за європейськими стандартами, а також цукор, зернові та зернобобові культури.

Вибір читачів за тиждень

Відео