Футбольна команда "Агропродсервісу" здобула чемпіонський титул

спорт2
У парку Національного відродження та на універсальному спортивному майданчику на вулиці Вербицького, 6 у Тернополі визначилися лауреати міського турніру з міні-футболу пам’яті воїнів, загиблих у зоні АТО. Перед початком змагань усі присутні вшанували загиблих героїв хвилиною мовчання. 

Приємною несподіванкою для організаторів стала велика кількість команд, яких налічувалося  аж 15. Різновікові групи виявили бажання взяти участь у турнірі. Навіть команда іноземних студентів зголосилася продемонструвати свою майстерність. Тож із дворових змагання перетворилися на міжнародні.

А безпосередню боротьбу за нагороди повела четвірка кращих з них. Звівши до нічиєї (1:1) стартову зустріч вирішальної стадії з «Патріотами», ветерани «Агропродсервісу» далі перемогли «Рому» (3:0) із «Фаворитом» (4:0) та стали очікувати, як зіграють у завершальному поєдинку їхні головні конкуренти. Ті ж, несподівано зігравши внічию з аутсайдерами фінального квартету, «Ромою» (1:1), практично самі віддали чемпіонський титул «Агропродсервісу».

Для команди «Агропродсервіс» це вже 6 турнір з міні - футболу.

Усі команди нагороджені грамотами, медалями і кубками  управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту  Тернопільської міської ради. А переможці отримали кубок від партнера організаторів — ПП «Медіа-Т». Визначені також кращі в окремих номінаціях. Найкращим гравцем турніру став Костянтин Пікуль із «Патріотів», найкращим воротарем — Аладжау Мохамед з «Роми». Відзначено і наймолодшого гравця Тараса Горохівського з «Фаворита» та найстаршого — Віктора Павловича з «Агропродсервісу».

Спрагу футболістам втамовувала водичка ТОВ «Микулинецькі напої».

спорт
спорт

Фото з архіву Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення

 

Вибір читачів за тиждень

Відео