Оксана Бучко

Ліка Роман розповіла тернополянам, для чого пішла на конкурс краси

«Міс Україна – 2007» Ліка Роман поспілкувалась зі сцени з тернополянами під час виступу християнського рок-гурту Kutless, 13 серпня. Вона розповіла, для чого пішла на конкурс краси і як використовує цю перемогу.

- Я зрозуміла ще задовго до участі в конкурсі, що ні зовнішність, ні одяг, ні прикраси не дають надії на життя, - розповіла Ліка. – Це я знайшла у читанні Біблії та пізнанні Христа. Але кожне важливе рішення я приймаю під час молитви. Це стосується і участі в конкурсі краси. Я прийняла пропозицію і тепер моя перемога дозволяє мені розповідати про Бога в усіх куточках світу через телебачення, сайти, та під час індивідуальних зустрічей.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LrGnz7f07aI[/embed]

Нагадаємо, американський гурт Kutless виступив у Тернополі вперше. Усі концерти гурту – благодійні. Їх діяльність фінансує християнський рух PULSE, представництво якого є і в Україні. Музиканти після виступів продовжують спілкування з прихильниками через соц-мережі.

IMG_9057
IMG_9057

IMG_8952
IMG_8952

IMG_8947
IMG_8947

IMG_8941 (1)
IMG_8941 (1)

IMG_8937 (1)
IMG_8937 (1)

IMG_9060
IMG_9060

- Ми намагаємось бути доступними, - каже вокаліст Джон Саралл. - Адже розуміємо, що тексти пісень мають послання, яке може викликати багато питань та бажання змінювати життя. Були випадки, коли люди, далекі від християнства, після такого спілкування переоцінювали свої погляди. Це і можна вважати найкращим результатом нашої роботи.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео