Тернополян запрошують долучитися до покращення сервісу роботи веб-камер у місті

веб-камера

Вже понад 5 років Тернопіль можна вважати лідером серед інших українських міст за кількістю встановлених на вулицях  веб-камер. Перехрестя та місця великих скупчень людей, нічні магазини та ресторани, школи, лікарні, садочки, виборчі дільниці - все перебуває під наглядом заради безпеки мешканців «файного міста».

Зображення зі всіх цих камер можна переглядати в режимі он-лайн на ресурсі webcam.te.ua.

Саме цей сервіс зараз його розробники хочуть модернізувати та закликають тернополян долучитися до цього.

"Розпочалось оновлення/перебудова сайту webcam.te.ua! Будемо дякувати за пропозиції та ідеї, котрі варто спробувати втілити на оновленому web-ресурсі" - написав у своєму блозі на «Форумі файного міста» та у мережі «Фейсбук»  директор КП «Тернопіль Інтеравіа», депутат міської ради Іван Сороколіт.

За його словами деякі новації вже втілено в життя.

"З основних інновацій, які чекатимуть користувачів ресурсу, можна вважати: можливість фільтрування камер по категоріях (перехрестя, школи, зупинки громадського транспорту, площі/майдани та ін.); зручніша велика карта з мітками камер; адаптивний під мобільні пристрої дизайн; інші дрібниці...", - зазначив один з головних авторів ідеї встановлення веб-камер у Тернополі.

Свої пропозиції щодо оновлення сайту можна залишати в коментарях під повідомленням Івана Сороколіта, або ж слати на його електронну пошту чи пошту очолюваного ним підприємства.

Вибір читачів за тиждень

Відео