В Ланівцях на Тернопільщині наживаються вже і на … дітях (фото)

IMG_3097

Збудувати у цьому році новий дитячий майданчик вирішили у Ланівецькій міській раді. Навіть гроші за нього перерахували, що підтверджено низкою накладних на закупівлю товарно-матеріальних цінностей та актами виконаних робіт у період з березня по липень 2016 року. Але ні майданчика, ні його елементів, ні благоустрою довкола об’єкту станом на 5 серпня ланівчани так і не побачили. Стоїть лише сітка, що вказує, де саме мають проходити веселі дитячі забави.

IMG_3113
IMG_3113

IMG_3103
IMG_3103

Коли ж цією справою зацікавилися правоохоронці, які відкрили кримінальне провадження, керівництво Ланівецької міської ради не вигадало нічого кращого, як сховати документи, можливо, навіть вдалися до виправлення даних в них, а роботи тишком-нишком виконували по ночах, щоб ліквідувати сліди службової недбалості.

Документи підлеглі мера Казновецького не хотіли віддати навіть після відповідного рішення суду, що призвело до примусового їх вилучення. «Терен» писав про це ТУТ.

Попередні збитки за відкритим кримінальним провадженням щодо внесення недостовірних даних в накладні та акти виконаних робіт (загалом – 12 документів) становлять 62 тисячі гривень.

Вибір читачів за тиждень

Відео