Оксана Бучко

У Тернополі відбудуться змагання з аквабайку

unnamed (21)

Східно-європейський кубок змагань з аквабайку проведуть на Тернопільському ставі 23-24 серпня. Участь братимуть 32 спортсмени з України, Литви, Польщі та Німеччини.

- У змаганнях візьмуть участь не лише чоловіки. Серед учасників є 6 жінок та 5 дітей, віком від 7 до 12 років, - розповідає голова Федерації аквабайку України Вадим Коровицький. - Це будуть кільцеві гонки та слалом. Стартуємо завтра, 23 серпня,  о 12 год. Триватимуть змагання до 18 год. Продовжимо 24 серпня і закінчимо цей день показовими виступами з прапорами. Можливо, цього року у слаломі візьмуть участь і тернопільські спортсмени.

До Дня Незалежності та дня міста проведуть ряд інших спортивних заходів на різних локаціях. Про це уже згадував «Терен» у попередній публікації. Це Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту (27-28 серпня, набережна), відкритий кубок міського голови з греко-римської боротьби (28 серпня, територія замку) та показові виступи з віндсерфінгу, байдарок, каное, катамаранів на «Циганці» (28 серпня).

unnamed (22)
unnamed (22)

- Спортивні дійства під час святкування будуть і для дітей на ігрових майданчиках міста, - каже начальник управління культури Олександр Смик. – Молодь матиме час спорту в екстрим-парку. Також після 24 серпня відкриємо ряд нових майданчиків та інших об’єктів до Дня Тернополя.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=YsPujRVi5Uk[/embed]

Фото, відео автора і з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео