Віра Олександрович

Україні – 25: відомі тернополяни про свято – Наталка Михно

unnamed (7)

Напередодні 25-річчя Незалежності України «Терен» звернуся до відомих тернополян із запитаннями: «Україні – 25: як ви ставитеся до цього ювілею? Якою сприймаєте нашу державу у такому віці?».

Коментарі, які ми отримали, можна зібрати у спеціальну підбірку, що дозволить читачам скласти враження про те, із яким настроєм у Тернополі зустрічають 24 серпня.

unnamed (26)
unnamed (26)

Наталка Михно, письменниця, педагог, екс-заступник голови Тернопільської ОДА:

  • 25... і коли тобі майже 44... то асоціативний ряд скласти легше: Україно, ти - юна... У тебе вже двійко діток і велика відповідальність... Страшно без досвіду і впевненості, чи завтра ти матимеш їм дати, що їсти… Ти маєш амбіцію реалізувати свій талант і мрії, але всі довкола твердять тобі, що ти - слабка і без досвіду і це - НЕРЕАЛЬНО.... Але ти любиш своїх дітей і маєш сподівання, що у тебе все вийде! НЕОДМІННО... Але віриш тільки ти... сама в себе і в своїх дітей... Тобі, моя Україно, тільки 25, і в тебе ще все - попереду! Це я тобі кажу у свої майже 44!

Здійснюй свої мрії сама, моя Україно, і у тебе все ВИЙДЕ навіть краще, ніж ти сподівалася! Бо ти вже сподобалася Творцеві, то є важливим!!!!

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео