У Тернополі демобілізованим учасникам АТО розповіли про можливості працевлаштування

unnamed (55)

З метою сприяння працевлаштуванню колишніх воїнів, у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся інформаційний семінар для демобілізованих військовослужбовців та учасників АТО, за участю директора Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрія Гордєєва.

Провідний фахівець з профорієнтації МРЦЗ Любов Смик провела презентацію послуг служби зайнятості, зупинилась на можливостях здобуття нової професії чи підвищення кваліфікації, участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

«Для успішного працевлаштування важливо проаналізувати власний професійний рівень та можливості займатися тією чи іншою працею. Потім чітко визначитись із тим, яку роботу ви шукаєте, а також окреслити кроки, які слід здійснити до одержання бажаної посади», - наголосила фахівець центру зайнятості.

Директор Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Гордєєв зазначив, що «питання захисту учасників АТО постає все гостріше. Військові та члени їх сімей часто не проінформовані про свої права та процедури їх захисту. Регіональний центр забезпечує складання необхідних документів, представництво інтересів особи у суді тощо. Безоплатна вторинна правова допомога надається для захисту прав людини за рахунок коштів Державного бюджету України». Він запросив учасників заходу відвідати офіс центру та отримати більш детальну інформацію, щодо особистих проблем і роздав буклети з контактною інформацією.

У заході взяли участь 16 колишніх воїнів.

Вибір читачів за тиждень

Відео