У Тернополі завершився чемпіонат із аквабайку (фото, відео)

ofiXG0f3erI

Другий етап V Східноєвропейського чемпіонату із аквабайку тривав у Тернополі із 22 до 24 серпня. Участь у ньому взяли спортсмени з усієї України, а також гості із Литви.

Райдери із Одеси, Сум, Білої Церкви, Києва, Донецька, Криму і Харкова змагались за звання чемпіона із аквабайку.

- Я вітаю усіх із черговим проведенням чемпіонату із аквабайку, дуже приємно, що вони уже стали традиційними, приємно, що тернополяни їх очікують. І дуже приємно, що наші гості із радістю приїжджають у Тернопіль, сподіваюсь, що і наступного року завітаєте до нас, - звернувся до усіх присутніх міський голова Сергій Надал.

Нагороджували переможців у свої категорії на набережній Тернопільського ставу. Призи чемпіонам вручали керівництво міста, а також представники національної федерації водно-моторного спорту України.

[embed]https://youtu.be/ThhbrCARoic[/embed] [embed]https://youtu.be/MiapypivB8M[/embed] [embed]https://youtu.be/zDQuut82vsI[/embed]
- Тернопіль уже вп’яте приймає чемпіонат із аквабайку. Усім цим спортсменам, які приїжджають до Тернополя, дуже подобається, як ви, тернополяни, зустрічаєте їх. Вони дійсно дуже раді, що кожного року велика кількість людей приходить на тернопільську набережну, аби подивитись, яке шоу вони влаштовують на воді, - звернувся із словами вдячності Президент національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук.

Після вручення всіх призів і нагород, на сцену для урочистого закриття V Східноєвропейського чемпіонату із аквабайку вийшов Віктор Шемчук.

[embed]https://youtu.be/DauT3NnF5w4[/embed]

Додамо, підрозділ компанії «Агропродсервіс» – Тернопільський м’ясокомбінат є партнером усіх заходів, що відбуваються у рамках святкування Дня міста.

kncjlpe9ykA
kncjlpe9ykA

iero9PEssy8
iero9PEssy8

GQd4E9JIr9U
GQd4E9JIr9U

FzS4CK3jidk
FzS4CK3jidk

dlTfSen-8g8
dlTfSen-8g8

4u803exhZB8
4u803exhZB8

nyjw0-JAExA
nyjw0-JAExA

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео