Оксана Бучко

Тернопіль уже із портретом Кузьми (фотофакт)

14152041_1157091107682692_1675098230_o

Тернопіль уже має портрет Кузьми. Його можна побачити на фасаді будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 43. Художники команди Just Art завершують зображення у рамках проекту «Життя красиве, коли кольорове!»

«Мега-новина, ми приступили до реалізації благодійного проекту »Життя красиве, коли кольорове!« на вулиці Богдана Хмельницького, 43. Довгими  зусиллями і стараннями багатьох людей та спонсорів проект втілюється в реальність, ми не можемо в це повірити! Місія даного проекту – покращувати настрій та дарувати позитив тернополянам та гостям міста», - пише у Фейсбуці один з художників Pavel Petryha.

2
2

Як розповідають митці, із коштами проблем не виникло, меценати активно долучились до проекту. Головним спонсором стала компанія «Агропродсервіс».

Натомість, ускладнило роботу питання пошуку місця для малюнку. Адже попередньо хотіли малювати на будинку, який сьогодні має мурал Шептицького. Згодом – на стіні біля мосту поблизу «шостого» магазину. Дозволу для малювання там не отримали, тому обрали інше місце.

Відкриття проекту планують на День міста, 28 серпня.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео