Оксана Бучко

Тернопіль привітав переможців водно-моторних змагань (фото)

DSCN9765

Переможців водно-моторних змагань привітали у День містаТернополя, 28 серпня. Нагадаємо, чемпіонат провели 27-28 серпня.

DSCN9747
DSCN9747

- Підготовка до змагань є важкою, а участь показує уже сам результат підготовки, - каже переможець чемпіонату світу Гліб Савчук з Литви. – Тому дехто навіть сходив з дистанції. Формула-500 – це швидкість 180-190 км/год, а під час повороту - до 100 км/год. Успіх приходить після наполегливої праці і за підтримки інших людей. У Тернополі я вже вдруге. Місто збирає численну кількість глядачів на змаганнях, що не може не надихати спортсменів.

DSCN9749
DSCN9749

Окрім чемпіонату світу з водно-моторних у Формулі-500, на набережній Тернопільського ставу провели також етапи чемпіонату Європи - у Формулі-250 та у Формулі-125.

- На чемпіонаті світу змагалась рекордна кількість учасників – 15 спортсменів, - зазначив президент Національної федерації водно-моторного спорту Віктор Шемчук. – Усі три переможці матимуть зірку на алеї. У чемпіонаті Європи перемогли спортсмени з Німеччнини та Польщі.

Також під час нагородження виділили окремо найстаршого гравця, найвідданішого гравця та найактивнішого шанувальника.

DSCN9758
DSCN9758

Додамо, підрозділ компанії «Агропродсервіс» – Тернопільський м’ясокомбінат є партнером усіх заходів, що відбуваються у рамках святкування Дня міста.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео