Екс-почаївський депутат палив шини в Кременчуці (фотофакт)

xkrasovskij.jpg.pagespeed.ic.YROEntvx3n

Колишній прес-секретар Тернопільської ОДА, а сьогодні активіст у Кременчуці Костянтин Красовський спробував 31 серпня зірвати сесію міської ради. Він підпалив шини біля стін виконкому, повідомляє КременчукToday.

Мер міста Віталій Малецький назвав такі дії перешкоджанням прийняттю важливих рішень, а Красовського – політичним туристом.

xIMG_1485-660x330.jpg.pagespeed.ic.fLP4Qic14I
xIMG_1485-660x330.jpg.pagespeed.ic.fLP4Qic14I

Сам Костянтин Красовський у Фейсбуці пояснює свою поведінку реакцією на місцевий дерибан землі.

- Нажаль, ЗМІ «Кременчук Тудей» не пише про те, що стало підставою конфлікту. Справа у тім, що в порядку денному Кременчуцької міськради розглядали питання щодо можливості оформлення земельної ділянки, на березі Дніпра, сестрою одіозного нардепа Ю. Шаповалова.

Згаданий нардеп під час Революції гідності був на іншій стороні барикад, оскільки перебував в фракції ПР. Цей же регіонал, улітку 2013 року, підписав звернення до польського Сейму із визнанням Волинської трагедії як геноцид польського народу українськими націоналістами...

Однією із вимог, було створення на скандальній земельній ділянці реабілітаційного центру для атовців. Попри всі сперечання, депутати «прогнулись» під депутата Шаповалова та проголосували за рішення без змін. За рішення одностаДно проголосували: «Опозиційний блок» (Партія Регіонів), «Батьківщина», «Поруч», «БПП» та «Рідне місто».

Результати голосування дають право стверджувати, що всі вищезгадані партії захищають інтереси регіонала, а не інтереси територіальної громади та те, що Кременчуцька міська влада потребує перезавантаження, - пише активіст на своїй сторінці.

Вибір читачів за тиждень

Відео