Студентка тернопільського вишу - чемпіонка світу з літнього біатлону (відео)

завантаження

В естонському Отепяя завершився літній чемпіонат світу з біатлону, де своїм основним складом виступала збірна України, яка зібрала найбагатший медальний урожай. В складі команди виступали і тернополяни - студенти Тернопільського національного економічного університету Анастасія  Меркушина, Марія Кручова та Віталій Труш, аспірант Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка Дмитро Підручний.

Як відмітив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак : «У нас немає приводу бути не задоволеними».

І справді – українці неодноразово піднімались на п’єдестал пошани. Не малий вклад в копилку національної збірної зробила студентка ТНЕУ Анастасія Меркушина. Настя стала переможницею і здобула титул чемпіонки світу з літнього біатлону серед юніорок у спринтерській гонці. В цій же гонці ще одна студентка економічного Марія Кручова посіла 7 місце поступившись Насті 1,52 хв.  Ще двічі Анастасія Меркушина зуміла вийти на п’єдистал пошани. Відкрили змагання чемпіонату світу змішані естафети, в яких Настя в складі збірної команди здобула «срібло», «бронзову» нагороду вона виборола в персьюті.

Дмитро Підручний допустивши п’ять промахів в індивідуальній гонці став вісімнадцятим, Віталій Труш зумів показати лише 31-ий результат.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=wAH37yBCykk[/embed] [embed]https://www.youtube.com/watch?v=TD1NtbraNL8[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео