Віра Олександрович

Тернопільські фіскали провели семінар для бухгалтерів і підприємців (фото)

Бережани

Про налагодження співпраці і податкові нововведення нещодавно говорили на Бережанщині.

Для цього у райцентр спеціально приїздили фахівці Головного управління ДФС у Тернопільській області на чолі із заступником відомства Надією Лопатинською, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області.

Зокрема, у Бережанському відділенні Бучацької об’єднаної державної податкової інспекції (ОДПІ) відбулася зустріч із місцевими журналістами. Учасники обговорили актуальні зміни податкової системи, акцентуючи увагу на нюансах сплати податку на нерухоме майно і важливості висвітлення необхідної для платників інформації. Одразу після цього в актовій залі Бережанської РДА фахівці фіскальної служби зустрілись із представниками місцевого бізнесу, а також провели семінар для бухгалтерів і підприємців краю. Вступне слово належало заступнику начальника фіскальної служби Тернопільщини Надії Лопатинській.

DSC_0048
DSC_0048

- Новий рік – нові зміни до податкового законодавства, - каже вона. - Я переконана, що із основними податковими новаціями ви вже знайомі, працюєте із ними, але погодьтесь, що в процесі роботи у вас виникали, та й продовжують виникати запитання, які потребують консультацій і нагального вирішення. Саме через це найкращі спеціалісти Головного управління ДФС в області сьогодні у цьому залі. Тому запитуйте, цікавтесь та отримуйте належні консультації, адже, як я завжди кажу, найгірше запитання це те, яке не поставили.

Згодом спеціалісти проконсультували усіх охочих із актуальних питань єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, оподаткування податком на прибуток, ПДВ, податком на доходи фізичних осіб, акцизним податком, розповіли про новації в оподаткуванні ресурсних, рентних і місцевих податків та особливості справляння плати за землю.

DSC_0019
DSC_0019

- У Міністерстві фінансів України опрацьовують новий проект Податкового кодексу України, а отже, це знову ж нововведення, нові проблемні запитання, - нагадала Надія Лопатинська.

Фото надані Відділом організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби в області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео