Чи потрібен тернополянам паркінг між школою та парком?

3-parking_g-vigovskiy

Бути чи не бути? Вирішення проблеми паркування в дворах, чи бізнес-проект. Потрібна парковка тернополянам між школою та парком «Національного відродження», чи ні? Стосовно цього думки тернополян та влади розділились.

     Багатоповерхові підземні  паркінги — звичне явище для великих міст світу. Тепер їх почали будувати у Тернополі. На перехресті пр. Злуки – вул. Чубинського уже тривалий час діє стоянка для автомобілів. Заплановано облаштувати на цій території перший у Тернополі критий паркінг, який, насамперед, буде призначений для стоянки автівок мешканців сусідніх будинків. Там будуть створені належні умови для автомобілів та облаштована система відеоспостереження, пише zbudovano.te.ua.

«У Тернополі з кожним роком збільшується кількість транспорту, однак проблемним залишається питання паркування, оскільки місць на стоянках не вистачає. Єдиний вихід для вирішення цієї проблеми – це будівництво багатоповерхових парковок», – зазначив начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека.

     На цьому етапі думки тернополян розділилась. Жителі мікрорайону «Канада», а також просто містяни,котрі часто відпочивають у парку «Національного Відродження», проти будівництва.Вони мотивуються тим, що сам проект не є поганим, просто йому не місце там, де постійно перебувають діти. Адже парк призначений для відпочинку, а атмосфера, яка пануватиме у такому брудному, загазованому та шумному місці, зовсім цьому не сприятиме. Більше того, повітря, насичене токсичними речовинами, має шкідливий вплив на такий ще вразливий організм дитини. Що ж з цього приводу думаєте Ви, наші читачі?

6
6

1
1

2
2

3
3

4
4

5
5

Вибір читачів за тиждень

Відео