Чи посваряться Барна з Заставним через квартиру, вартістю 7,5 млн грн?

image-1024x680

Одна з особливостей людини - це постійне та непереборне бажання рахувати чужі гроші. Особливо, якщо інформація про них сама лізе в очі.

Практично вся Інтернет-спільнота України, завдяки медіа та соціальним мережам, обговорює купівлю квартири ймовірною вартістю 7,5 млн грн народним депутатом від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» (в минулому - журналістом "Української правди") Сергієм Лещенком.

Незважаючи на те, що він особисто просив антикорупційні відомства здійснити перевірку чесності купівлі такої квартири, політики та журналісти продовжують роздмухувати цю тему, витягуючи з неї політичні дивіденди.

Зокрема, керівник фракції «Народного фронту» Максим Бурбак вважає, що нардеп Сергій Лещенко має скласти депутатські повноваження через скандал із купівлею квартири.

Наїзд одного депутата на іншого, які разом входять в коаліцію, виглядає дивним. Особливо в контексті антикорупційної риторики самого Лещенка. Однак, цікаве в цій ситуації зовсім інше - як боротьба в пропрезидентському таборі вплине на стосунки політикуму на місцях.

Як відомо, партію Порошенка в області представляє голова ОДА Степан Барна, а головним «народнофронтівцем» є нардеп Роман Заставний. По життю вони є давніми друзями.

Чи витримає ця дружба політичні розбірки між членами їхніх партійних команд?

Вибір читачів за тиждень

Відео