ПАП «Агропродсервіс» визнано переможцем першого туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2015»

de591ddc94e92ea358f51f386a5c660f

Напередодні Дня підприємця у Тернополі відбулася обласна конференція «Перспективні напрямки розвитку підприємництва Тернопільщини». Розпочалася вона з урочистостей – підприємців з нагоди професійного свята, яке відзначається у першу неділю вересня, привітали керівники області.

Як наголошувалось на конференції, шлях, який обрали підприємці, нелегкий і ризикований. Але ці самодостатні люди забезпечують себе і свої родини, створюють робочі місця для краян і наповнюють державний та місцевий  бюджети, повідомляє agroprodservice.

c8de01fe7c830ba1cbe1a8c99ea639f8
c8de01fe7c830ba1cbe1a8c99ea639f8

Практично в усіх розвинутих європейських країнах малий та середній бізнес складає основу економіки, є її рушійною силою. І так поступово стає в Україні. Без діяльності підприємництва важко уявити існування нашого суспільства. Тому запровадження свята Дня підприємця на державному рівні є визнанням тієї ролі, яку відіграють у вітчизняній економіці підприємництво і приватна ініціатива. У ці складні для України часи підприємці показали, що вони є справжніми патріотами своєї країни і першими взялися за допомогу українському війську, передавали для наших бійців продукти харчування, необхідне обладнання, амуніцію.

З нагоди професійного свята відзнаками обласної ради та обласної державної адміністрації пошановано кращих підприємців Тернопільщини. Серед нагороджених і ПАП «Агропродсервіс», яке своєчасно і в повному обсязі сплачує усі податки та збори до бюджетів усіх рівнів. Воно нагороджене дипломом територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків – 2015» за перемогу у першому турі Всеукраїнського рейтингу у номінації «Сумлінний платник податків у аграрній галузі». Нагороду отримав заступник директора ПАП «Агропродсервіс» Федір Шевчук.

Вибір читачів за тиждень

Відео