Тернополяни, обдурені Щепановськими, продовжують вимагати правосуддя

Висловити своє невдоволення сьогодні, 8 серпня, біля Будинку правосуддя, що на вулиці Острозького, 14 зібрались люди обдурені ПП «ТФ «Будівельник».

Мітингували мешканці одного із будинків, побудованим ПП «ТФ «Будівельник», перед судовим засіданням, яке відбулось о 10.00. У Тернополі і досі хтось користується печаткою Щепановського. Тож багато документів, як виявляється - підроблені. Саме із одним з таких документів і звернулись до суду пікетувальники.

[embed]https://youtu.be/cKHiO5m6SXA[/embed]

Проте у міськрайонному суді відмовили, тож мешканці звернулись до апеляційного суду,  коли дійшло до розгляду справи, один із суддів несподівано пішов у відпуску.

unnamed (15)
unnamed (15)

- Ми чекали більше двох годин, поки нам призначать іншого суддю. Мав бути автоматизований відбір, проте якимись дивним чином прийшла суддя Жолудько, нам стало це дуже підозріло, - розповідає голова споживчого кооперативу «Олімпія Б» Галина Теличко.

unnamed (14)
unnamed (14)

Тоді засідання так і не відбулось, його перенесли на 18 вересня. Як виявилось, у цій справі не все так просто.

unnamed (13)
unnamed (13)

- За цей час ми встигли вияснити, що адвокат Бочин, який програв у нас по іншій справі є чоловіком сестри судді Жолудько. Лише тоді ми зрозуміли, чому не відбувся автоматизований відбір, і прийшла саме ця суддя, - пояснює жінка.

unnamed (10)
unnamed (10)

Після цього, Галина Теличко подала запит до суду, із запитаннями, чому не пройшов автоматизований відбір та чому призначили однією із суддів Жолудько.

- Якоїсь нормальної, адекватної і зрозумілої відповіді ми не отримали, тому і вийшли сьогодні на пікет. Чи ще довго триватиме таке свавілля, і родинні зв’язки будуть мішати справедливості, - скаржиться Галина Теличко.

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео