Після страшної аварії тернополяни занепокоєні безпекою на дорозі

4400fc9a098b5f4f14797e065e3ea4d2

Тернополяни звернулися із проханням облаштувати світлофор на вулиці Мазепи. Таке прохання вони озвучили після страшної аварія, яка нещодавно трапилася на цій вулиці.

Звернення «Світлофори на ДРУЖБІ!!!!!!!! Вул. Мазепи. Після страшного ДТП» розмістили на сайті Єдиної системи місцевих петиції 12 вересня. Нагадаємо, 8 вересня у мікрорайоні «Дружба», а саме на вулиці Мазепи, трапилась аварія. У результаті ДТП загинув 5-річний хлопчик.

  • ПЕРШИЙ - поряд з зупинкою громадського транспорту вул. Мазепи, навпроти відділення «Приватбанку», пишуть жителі мікрорайону, - ДРУГИЙ - на дамбі...тим більше зараз відбувається її ремонт і можна одночасно зробити дві роботи. Світлофор пропонується зробити на вимогу пішохода (на кнопку). На цій ділянці дороги рух автомобілів ще більший, ніж на вул. Мазепи. Тут сходяться автомобілі з 2-х доріг. 

Безымянный
Безымянный

Ці місця у Тернополі є доволі небезпечні. Свідченням цього є велика кількість аварій, що там трапляється.

  • Прохання! Усі небайдужі! Підтримайте збір підписів на встановлення цих світлофорів. Щоб ні ми, ні наші діти не потрапили під колеса вантажівки, - просить автор петиції Оксана Ставнич.

За два дні звернення набрало 56 підписів, із потрібних триста. Усі охочі підтримати петицію, можуть зробити це тут.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео