День поля компанії «Агроскоп» провели на Тернопільщині (відео)

5ITBbs0V-WI

Компанія «Агроскоп» відзначила День поля на Тернопіллі у селі Настасів. Такий захід на території нашої області відбувається уже вдруге.

Організували дійство із метою підсумувати результати сільськогосподарського року і співпраці із компанією ПАП «Агропродсервіс».

- Для нас це такий науковий агроцентр, де ми проводимо досліди з продуктами різних компаній. Мета цього заходу показати агровиробникам найоптимальніші технології, які вони можуть для себе підібрати, розкрити потенціал тих гібридів і сортів, які ми використовуємо і показати можливості різних фунгіцидів, гербіцидів для того, щоб побачити, як вони впливають на урожайність та прибутковість культур, - каже директор з маркетингу компанії «Агроскоп» Наталя Рязанцева.

На святкування завітали представники різних аграрних компаній з усієї України. Приїхали вони задля обміну досвідом. Відвідали захід і працівники підприємства «Syngenta», одного з світових лідерів у виведенні нових гібридів соняшнику.

- Ми дуже тісно співпрацюємо з «Агроскопом» та «Агропродсервісом». Зокрема, на цьому демонстраційному полі представлені наші гібриди кукурудзи та соняшнику в досить хорошому стані. Компанія Syngenta - лідер у світі завдяки інноваційним досягненням у селекції соняшнику і наші гібриди тут дуже добре представлені, - стверджує регіональний менеджер компанії «Syngenta» Василь Романюк.

Партнером заходу стала компанія ПАП «Агропродсервіс». Відтак, вона надала демоділянки для проведення досліджень працівниками підприємства «Агроскоп».

- Нас з компанією «Агроскоп» поєднують довгі роки співробітництва. Ми співпрацюємо вже дванадцятий рік і, звичайно, за ці роки напрацьовано багато. І завдяки цьому ми досягаємо тих результатів, які маємо сьогодні на наших полях, - розповідає директор компанії  ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Подібні заходи і плідна співпраця агрокомпаній сприяють розвитку господарства не тільки нашої області, а й усієї України.

- Вони дозволяють обмінятися досвідом, новими технологіями, усім новим, що є в сільському господарстві і, зокрема, в захисті рослин. «Агроскоп Україна» працює в цьому напрямку і прагне покращення урожаїв та полегшення роботи нашим сільгоспвиробникам, - наголошує голова тернопільської райради Андрій Галайко.

Подібні заходи працівники компанії «Агроскоп» планують проводити і надалі.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yYOaQQgsrus&feature=youtu.be[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео