В Тернополі якась "скотиняка" підставила депутата-радикала

screenshot_1

Про те, що проти депутатів Тернопільської міської ради працює якась невловима невидима сила, ЗМІ повідомляли вже давно. Провокації, поширення негативної, часто неправдивої інформації стали, на жаль, нормою по відношенню до народних обранців. Посилаються журналісти, як правило, на повідомлення самих депутатів в соціальних мережах. Поки поліція та СБУ лише спостерігає за таким делікатним тиском на депутатів (а це вже порушення закону), бруд продовжує литися.  Цього разу - чергове повідомлення на цю ж тему від депутата міської ради Андрія Шкули.

"Як же ж ці депутатські недруги вже дістали. Цього разу під удар втрапив Святослав Півторак (належить до фракції Радикальної партії - ред.)", - пише пан Шкула у «Фейсбуці».

    За його словами, в ЗМІ з’явились публікації про перемогу депутата в питанні зменшення вартості проїзду школярів з 2 гривень до 1,5 (подорожчання нещодавно відбулось). Але це схоже провокація, бо в статтях йдеться, що депутат змусив виконком повернути усе як було.

«Біда ж в тому, що обранця виставляють в поганому світлі, бо виконком питання зменшення ціни з 2 до 1,5 ЩЕ НЕ РОЗГЛЯДАВ. Існує лише намір змін до рішення виконкому, яке ініціював нач.упр.транспорту Ігор Мединський. Цю зміну, МОЖЛИВО, лише наступного тижня розглянуть. От що за скотиняка так депутата підставила»? - обурюється А.Шкула.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео