У Збаражі організували свято для людей похилого віку

14568139_1188330431224472_5654661274471872579_n

Працівники Збаразького територіального центру соціального обслуговування спільно зі Збаразькою районною організацією ЧХ до Міжнародного дня поважного віку та Міжнародного дня музики для підопічних організували справжнє свято.

Гумор, забавні танці, спів, святково прибрана зала та гостинний стіл створювали надзвичайну атмосферу. Пісня «Родина» об`єднала учасників дійства у велике родинне коло, щоб справді кожен відчув себе частинкою великої родини, у якій один одного підтримає і розрадить, звеселить і допоможе. Інструктор з трудової адаптації Наталія Яцюк здоровила гостей поетичним словом.

Звеселяв гостей уродженець Збаража, співак, композитор і аранжувальник Юрій Бірковий. Безліч народних та авторських пісень у такому веселому, добродушному, великому гурті неможливо було не співати.

- Співали усі та й не лише співали. Танцювали, навіть 92-річні добродії, і ще й як танцювали! А, отже, хто сказав, що поважний вік – це вік старих людей, - повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Наталія Мандзюк.

Вибір читачів за тиждень

Відео