Освітні заклади Теребовлянської громади стають сучаснішими

1111111

Одне із важливих завдань,  що постало перед місцевим самоврядуванням внаслідок реформи децентралізації – ремонт приміщень, у яких виховуються, навчаються або ж займаються гуртковою роботою діти. Завдання непросте, адже значна частина таких об’єктів (школи, дошкільні та позашкільні заклади) у нашій громаді не відновлювалася десятиліттями. Та все ж, на сьогоднішній день Теребовлянська міська рада вже має певні результати, про які можна вести мову.

Зокрема, це сучасний комп’ютерний клас у Теребовлянській спеціалізованій школі-ліцеї (раніше ЗОШ №3) (на фото), який відповідає інформаційним запитам нового покоління учнів. На 184 000 грн. виконано капітальний ремонт приміщення Ласковецького садочку. 48 000 грн. було використано на перекриття даху спортивного залу у Мшанецькій ЗОШ, пише terebovlya.

Роботи, що виконуються на даний час на замовлення Теребовлянської міської ради:

- капітальний ремонт Теребовлянського центру дитячої та юнацької творчості: 1 010 000 грн.;

- капітальний ремонт Теребовлянської ДЮСШ (спортивна школа): 760 000 грн.;

- капітальний ремонт харчоблоку теребовлянського ДНЗ «Ромашка»: 199 000 грн.

Заплановано до виконання:

- капітальний ремонт Старомогильницької школи;

- реконструкція котельні Теребовлянської ЗОШ №1;

- добудова спортивного залу Ласковецької ЗОШ.

Окрім цього, як ми уже згадували в попередніх матеріалах, міською радою було забезпечено базові потреби шкіл у господарських матеріалах для підготовки до нового навчального року (фарби, пісок, цемент, вапно, тощо). Також, на даний час, відбуваються закупівлі кухонних та дитячих меблів для дошкільних навчальних закладів громади, іде підготовка до зимового періоду (заготівля круп та овочів, забезпечення закладів освіти твердим паливом).

Вибір читачів за тиждень

Відео