Орест Сарматський

Парапсихологом із Рівненщини вже цікавляться деякі жінки та майбутні політики з Тернопільщини

1353949926_0d54fa35e2435455dd1d6cea7140d6ad

Людина із надзвичайними здібностями у рівненській глибинці.

Житель села Любиковичі, що в Сарненському районі Рівненської області, Іван Артюшков, на перший погляд, звичайний чоловік. Та це тільки на перший погляд, бо Іван запросто може проштрикнути своє тіло шпицями, пройтися по розпеченому вугіллю (при цьому у нього тільки волосся на тілі обгорає) і, навіть занурити руку у розплавлений свинець, пише сайт «ГОЛОСНО».  Наголошує: це не циркові трюки, а один із доказів того, що він володіє надзвичайними вміннями. Чоловік переконує, що подібне може зробити кожна людина, варто тільки потренуватися, розвинути необхідні вміння, які приспала еволюція.

1382014998
1382014998

В рідному селі Івана називають магом, та він воліє, щоб його вважали парапсихологом. Розповідає, що в його роду були люди, які відкрили в собі надзвичайні здібності. Наприклад, дід умів впливати на долю за допомогою молитов.

- Він говорив: « Молитва – це не слова, а робота душі», - пригадує Іван Петрович, який про свої здібності теж дізнався ще в дитинстві.

Та коли розповів батькам, то ті тільки попросили нікому не розказувати, бо в радянські часи юнака могли і до психлікарні запроторити. Натомість, хлопець почав шукати спеціальну літературу і потроху тренувати свої вміння на паростках пшениці та на собаці.

- Я клав перед псом два шматки м’яса і силою думки намагався вплинути на його вибір. З часом собака почав виконувати навіяні мною команди. Подібні тренування влаштовував і на пшениці. Ті зерна, з якими я працював, проростали значно швидше, - розповів парапсихолог.

Чоловік каже, що основні знання здобув, пройшовши навчання на спецкурсі в одній із закритих лабораторій ГРУ, куди потрапив ще в армії. Там за допомогою спеціального тесту встановили, що із двох спеціалізацій - «ясновидіння» та «вплив», у нього більше здібностей до другого. Та до цього, ще у шкільні роки, значний масив знань отримав від військового екстрасенса, з яким листувався.

- Оскільки необхідну літературу знайти було вкрай важко, я вирішив подати оголошення в газету. Написав, що куплю книжку з «чорної магії». Жіночка в редакції спершу подумала, що це жарт, та все ж оголошення надрукували. Тоді й відгукнувся військовий у відставці, з яким я почав спілкуватися у листах. Він мене навчив багато чому. Основне – сказав, що свою підсвідомість необхідно тренувати, - розповідає парапсихолог.

Купив чи не купив Іван Артюшков тоді книжку з «чорної» магії – не зізнається. Каже лише, що цей поділ - «чорна» та «біла» магії - умовний.

- Насправді у природі просто існує біоенергетичний вплив, який може бути як позитивним, так і негативним. Парапсихологія - це психологія плюс квантова фізика. Фактично це та сама магія, тільки значно сильніша, - зауважує чоловік.

05s10_psiholog2_kopiyuvati
05s10_psiholog2_kopiyuvati

Зараз у Івана Петровича, за його словами, клієнтів чимало. Більшість просить повпливати на долю.

- Для кожного поняття щастя різне. Для одних синонімом до слова «щастя» є гроші, для других - здоров’я, третім щастя полягає в коханні. Власне, все це обумовлюю з клієнтом і, сконцентрувавши думки, вилучаємо з його долі негатив та формулююємо позитивні думки, - розповідає Іван Артюшков.

Часто за допомогою до парапсихолога звертаються перед виборами місцевих рад. Звісно ж, із проханнями повпливати на результати.

- Заїжджав до мене представник одного із кандидатів у депутати. Привіз фото клієнта і попросив вплинути на його долю, зокрема, щоб результати виборів були для нього успішними. Знаю, що для підсилення результату цей чоловік їздив і до інших екстрасенсів. А був випадок, що по селах їздила людина, яка шукала 4-5 осіб із такими ж здібностями як і в мене, аби спільними зусиллями вплинути на долю іншого кандидата. Треба сказати, що такий енергетичний вплив – надзвичайно потужний. Взагалі, політики доволі активно користуються послугами екстрасенсів, - зауважує чоловік.

І озвучує статистику: у 85-90% випадків вдається вплинути на долю клієнта. Іван Артюшков розповідає, що дуже часто доводиться позбавляти людей від страждань нерозділеного кохання і навіть… збільшувати груди жінкам (гарантує, що за сприятливих умов збільшити їх можна десь на три розміри).

- Міжнародні організації з охорони здоров’я давно зарахували кохання до хвороб. Нерозділені почуття можуть призвести до великих проблем, тому від них, як і від будь якої іншої залежності, потрібно лікуватися. До мене зверталася жінка, юна дочка якої закохалася у 50-річного чоловіка. Він просто використовував дівчину і таке кохання їй тільки шкодило. Я вплинув на долю. Дівчина розлюбила старшого чоловіка, поїхала до столиці, де зустріла хлопця приблизно свого віку. Наскільки я знаю, у них і зараз усе добре, - каже Іван Петрович.

54ce348c9d926c96a33633f8915a95f36a96bd31
54ce348c9d926c96a33633f8915a95f36a96bd31

Як роз’яснює парапсихолог, існує голограма майбутніх подій. Тому, до прикладу, болгарська ясновидиця Ванга передбачала події, які на 80 відсотків збувалися.

- Покладатися на долю не варто. Оскільки втрачається будь-яке поняття моралі. Бо, якщо сліпо вірити в долю, то виходить в одних людей доля бути злочинцями чи то вбивцями, іншим - алко- чи наркозалежним. І змінити цього нібито ніхто не може. Насправді свою долю кожен із нас здатен переформувати навіть самотужки. Просто слід побажати собі щось, набратися терпіння, старанності і прагнути до успіху. Стати багатим, щасливим і здоровим може, без перебільшення, абсолютно кожен із нас.

За словами Івана Артюшкова, він може не тільки надавати допомогу тим, хто її потребує, а й навчати людей допомагати самим собі. Іван Петрович проводить і підготовку «спеціальних агентів», послуги яких зазвичай замовляють впливові іноземці.

 - Я запросто можу навчити цілительству та передбаченню майбутнього. Для людини, щоб відкрити в собі вміння ясновидіння чи вливу, достатньо відвідати кілька моїх семінарів та трішки почитати літературу. Загалом, зайняти це може кілька місяців. Для того, щоб допомагати не тільки собі, а й працювати у цій сфері надаючи допомогу іншим, потрібно трохи більше часу. Двоє моїх учнів, до прикладу, уже працюють цілителями в Німеччині. Досить успішні люди. Справа в тому, що в більшості прогресивних країн світу нетрадиційну медицину всіляко підтримують. І навіть, якщо спеціаліст не має диплома, його робота там високооплачувана, - розповідає парапсихолог.

Щодо «тарифів» на Рівненщині, то Іван Артюшков зауважив, що для кожного клієнта сума оплати визначається індивідуально, а якщо конкретніше: хто скільки може – стільки й платить.

Фото – «Голосно» та з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео