Автомобільні дороги Тернопільщини готують до зими (фото)

Дорожні служби будуть здійснювати осінній обїзд-огляд дорожніх знаків міста та області. Раніше в такому процесі представники Тернопільської ОДА участі не брали, але цього року в обласній раді міста обіцяють, що вони будуть присутні.

Також наприкінці літа поступали претензії на адресу Служби автомобільних доріг щодо ремонту аварійних ділянок, в тому числі і щодо наявності знаків та прибирання придорожніх територій, але такі недоліки невдовзі обіцяють виправити.

Крім того, під час прибирання бічних територій та лісосмуг прийдеться забрати деяку частину смітників, які розташовані поруч з автопавільйонами:

- Нам кожен день доводиться вивозити звідти повні баки сміття. Люди з навколишніх сіл думають, що це смітники для їхнього сміття, - зауважує перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в області Володимир Хемій.

unnamed-20
unnamed-20

Також пан Володимир розповів, що цього року встановлено та замінено 3 473 дорожніх знаки,  в тому числі 2 392 шт. на дорогах державного значення, але плановий об’їзд все ж відбудеться.

unnamed-22
unnamed-22

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео