Такого ви ще не бачили: через Тернопіль курсує потяг з вагоном класу «Люкс підвищеного комфорту» (фото)

«Укрзалізниця» пустила новий пасажирський вагон на маршруті Київ-Ужгород. Відтепер тернополяни мають змогу відправитися до Києва у купе з індивідуальним сан-вузлом та диваном.

Такий вагон в Україні, на разі, є єдиним. Він курсує у складі поїзда 81/82 Київ-Ужгород. Вартість квитка у повному обсязі становить 700 гривень.

unnamed-2
unnamed-2

Враження від такого нововведення на своїй сторінці у Facebook виклав депутат Фастівської міської ради Валерій Довгопол:

- Це не вагон - це справжній готель на колесах преміум класу! – пише Валерій. - Кожне з 6 двомісних купе містить широке розкладне двоспальне ліжко, яке трансформується в зручний для сидіння диван.

unnamed-26
unnamed-26

Пасажир має змогу скористатися шафою для одягу з вмонтованим невеличким сейфом для цінних речей, ввімкнути при бажанні телевізор з DVD та USB-флеш плеєром, регулювати яскравість світла, індивідуально відрегулювати електричний підігрів у купе, а також самостійно ввімкнути трансляцію радіо однієї з ефірних станцій. І це ще не все.

unnamed-24
unnamed-24

- Відкидна верхня полиця, столик-трансформер, чотири невеличкі вбудовані полички для дрібних речей з дверцятами, - перелічує Валерій Довгопол.

unnamed-23
unnamed-23

У вагоні класу «Люкс підвищеного комфорту» наявний індивідуальний санвузол в кожному купе, де розміщені: умивальник, душ та біотуалет.

unnamed-28
unnamed-28

- Причому ніяких неприємних запахів, бо змиває водою з ароматизатором, - додає задоволений та здивований пасажир. - Комплектація купе: 2 пари одноразових тапочок, мило, гель для душу, косметичний набір, одноразові зубні щітки, гребінець, набір для шиття, освіжувач повітря, серветки, папір. Ну, і звичайно розетки як в купе, так і в туалеті. А про чистоту годі вже й казати!

unnamed-25
unnamed-25

Фото: з особистого архіву Валерія Довгопола.

Вибір читачів за тиждень

Відео