У Тернополі проведуть благодійний концерт, щоб допомогти онкохворим дітям

afisha-26-10-16

Волонтери проекту «Повернемо щасливе дитинство онкохворим дітям», що започатковано в Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського, організовують благодійний концерт та запрошують кожного долучитися до допомоги дітям, які нестримно борються за життя. Відбудеться дійство 26 жовтня в актовій залі медуніверситету.

У програмі імпрези виступатимуть знані креативні танцювальні колективи міста Тернополя, найкращі музичні гурти: «Gunz Live Band», «Bugs Bunny», «Амігурумі», «ЧуДу», а також популярні виконавці – учасники рейтингового телепроекту «Голос країни» Мар’яна Нестайко та Leonardo Obodoeke. Під час заходу розігруватимуться призи від партнерів.

Бажаючі відвідати незабутній концерт і допомогти хворим дітям можуть телефонувати за номерами: 097-809-54-15; 097-696-96-90, та замовляти необхідну кількість квитків. Вартість квитка – 30 гривень. Усі виручені кошти будуть спрямовані на закупівлю медикаментів та виробів медичного призначення адресно дітям, які проходять лікування у Тернопільській міській комунальній дитячій лікарні.

Приходьте! Чекатимемо на Вас 26 жовтня о 17 годині в актовій залі ТДМУ за адресою: майдан Волі,1. Та донесемо кожному інформацію про те, що «РАК – ЦЕ НЕ ВИРОК. Це виклик до боротьби! Дітям, батькам, лікарям! А для нас усіх – це перевірка на людяність або просто іспит милосердя. Чи складемо ми його, залежить від кожного з нас…»

 

Вибір читачів за тиждень

Відео