Василь Матвійків: “Здоров’я футболістів важливіше за матч” (відео)

ФК “Тернопіль” відмовився їхати на матч проти маріупольського “Іллічівця”. Гра 14 туру першої ліги між цими командами мала б відбутися у Маріуполі 15 жовтня. Оскільки у тернополян 7 гравців із 15 наявних нині скосили травми і простудні захворювання, грати проти “Іллічівця” немає кому, керівництво клубу звернулося до суперника з проханням перенести гру. Маріупольці в цьому проханні відмовили.

Через відмову від гри з “Іллічівцем” тернополянам загрожує щонайменше технічна поразка нуль-три. Попри це, повідомляє ФК “Тернопіль”, їхати на матч команда всерівно не може, бо здоров’я футболістів важливіше, повідомляє tv4.

– Порадились, вирішили не ризикувати, бо це здоров’я людей, і не їхати на гру в Маріуполь. Вилікуватись, відновитись і вже готовитись до гри з Миколаєвом. Якість гри досить непогана і вже болільники зовсім по іншому команду сприймали після гри з “Оболоню”, але якщо ми втратимо ще 2-3 футболісти, нам не буде з ким грати ні з “Миколаєвом” ні наступні матчі. Це буде більша втрата, – каже в.о. головного тренера, директор ФК “Тернопіль” Василь Матвійків.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=CFoG3-uNW_s[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео