Чаї з Закарпаття відправили для бійців тернопільські волонтери

14610995_1803858379890415_4403582533247289042_n

Наші постійні читачі знають, що волонтери групи ГО «Схід та Захід єдині» постійно опікуються над тим, щоб кожного тижня хоч щось відправляти на театр бойових дій для бійців. Василь Конько відправляв закарпатські цілющі чаї методом експрес доставки до Вікторії Лещенко («Ромашки»). 

 - Вікторія постійно довозить всі поступлення до передової. Та якось подумалось мені, а чому б не виставити фото тих простих карпатських громадян, у яких наш координатор Василь Конько купував ці чаї, теплі шкарпетки з вовни тощо. Нехай Україна бачить і їх - простих благодійників, що почувши, що це для фронту завжди йдуть нам на зустріч, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Ігор Крочак.

Координатор ГО «Схід та Захід єдині» Василь Конько відправив способом «Міст-Експрес» (поштові перевезення) до нашої невтомної активістки Вікторії Лещенко («Ромашки») у Лисичанськ 80-ть великих пакетів Закарпатьського чаю та теплі гуцульські шкарпетки. Йде осінь, а за нею зима, тому теплі речі та чаї якраз стануть бійцям у пригоді. Наша невтомна трудівниця Вікторія доставить все це до передових позицій в районі Кримського і інших населених пунктів, де вона зазвичай буває. Хто хоче допомогти нам, зголошуйтесь - завжди будемо раді. Передова чекає! Допоможемо армії разом!

Вибір читачів за тиждень

Відео