У Тернополі планують створити новий мікрорайон

Новий мікрорайон із назвою «Північний» планують створити у Тернополі. Жителі міста можуть долучитися до формування нового мікрорайону.

Громадські слухання щодо проекту містобудівної документації «Детальний план території мікрорайону «Північний» тривають у Тернополі із початку жовтня.

На підставі вимог чинного законодавства, а саме - Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та відповідно до Програми оновлення містобудівної документації та ведення містобудівного кадастру на 2016-2018 роки, з метою деталізації рішень Генерального плану міста Тернополя та уточнення окремих його положень, пов’язаних з розміщенням житла і інших об’єктів містобудування, Тернопільською міською радою був укладений договір №2-16 від 04.05.2016 року з ФОП архітектором Горою С.Б. на виконання проектно-вишукувальних робіт «Детальний план території мікрорайону «Північний», - повідомили на сайті міської ради Тернополя.

Окрім того, тернополян також просять висувати свої ідеї щодо назв усіх вулиць у новому мікрорайоні.

З відповідною містобудівною документацією та пропозиціями назв усіх вулиць даного мікрорайону можна також ознайомитись на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради:www.rada.te.ua в розділі «Генеральний план м. Тернополя», - зазначили на сайті міської ради Тернополя.

Пропозиції тернополян прийматимуть за адресою  вул. Коперника, 1. Також можна надіслати електронний лист на електронну адресуl: arhtern@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Вибір читачів за тиждень

Відео