Віра Олександрович

Інформаційні бланки повинні бути у всіх маршрутках Тернополя (відео, фото)

До 30 листопада у всіх тернопільських маршрутках повинні бути відповідно оформлені інформаційні бланки. Контроль за цим депутати поклали на начальника міського управління транспорту і зв’язку Ігоря Мединського. Подібну вимогу висунув під час сесії міської ради депутат від «Самопомочі» Віктор Генсерук. Про те, що також відбувалося на засіданні сьогодні, 21 жовтня, читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

- Реагуючи на численні звернення громадян щодо неповноти інформації, розміщеної у маршрутних таксі нашого міста, я особисто здійснив моніторинг цієї проблеми і дійсно не побачив у багатьох маршрутках інформації про вартість тарифів для всіх категорій громадян і прізвище водія, - каже депутат. – Тому я і підготував депутатський запит та протокольне доручення з цього приводу.

 

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

jjjjjjj
jjjjjjj

За його словами, часто у салоні неможливо ідентифікувати номер маршруту. Також неможливо з’ясувати, хто є власником маршрутки, адже немає жодного контактного номеру телефону. [embed]https://youtu.be/LvjmUy3KmoE[/embed]

- Впевнений, новація допоможе тернополянам і гостям «файного міста», які користуються послугами маршрутного таксі, та посилить контроль за роботою перевізників із боку громадськості, - наполіг депутат.

tststststststststststststststststststststststststs
tststststststststststststststststststststststststs

Врешті ідею Віктора Генсерука підтримали 39 його колег із різних фракцій. Фото і відео автора      

Вибір читачів за тиждень

Відео