«Перші кроки» завітали на «Східний» у Тернополі (фото)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Вчора, 25 вересня 2016 року, „Перші кроки”  завітали на масив „Східний” міста Тернополя. Сім команд – учасниць змагань – це команди із загальноосвітніх шкіл № 23, 15, 10, 17, 14, 13 та Тернопільської класичної гімназії зібрались у спортивному залі Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10, аби визначити хто з них найдостойніший представити свій колектив у фінальних змаганнях.

     Кожен клас представив комплекс вправ ранкової гігієнічної зарядки у своїй неповторній інтерпретації, а учні, які керували виконанням вправ, працювали зі своїми командами, майже як справжні вчителі фізичної культури.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

      Ось і розпочались естафети, до яких діти старанно готувались. Кожен з них гідно представив свою школу, старанно виконував поставлене перед командою завданням, вкладаючи  в нього усі  свої уміння та навички. Вчителі також переживали за свої команди, адже витратили не одну годину для підготовки до «Перших кроків». Але якщо навіть у когось з учасників  щось не вдалось, – не варто переживати з цього приводу, адже різноманітні навички та любов до фізичної культури і спорту залишаться з дітьми на все їх подальше життя.

      Хлопці та дівчатка  змагались  бігу „змійкою”, естафеті зі скакалкою, „баскетболі”, веденні м’яча та „боулінгу”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

      Ось і настав час оголосити переможця  та призерів. Отже, перше місце з результатом 11 очок та вихід до фінальних змагань виборола команда Тернопільської спеціалізованої школа І-ІІІ ступенів №17 імені Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов, друге місце з  підсумком  18 очок завоювала команда-господарка змагань, Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10, третє місце,  теж набравши  18 очок, але згідно положення про змагання, поступившись  у „бігу змійкою”,  посіла команда Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13.

      Переможці та призери змагань нагороджені грамотами Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я „Спорт для  всіх”.

Вибір читачів за тиждень

Відео