Сергій Надал: «До завершення осінньої частини сезону з ФК «Тернопіль» працюватиме Василь Матвійків»

fct-2014

Міський голова Тернополя, котрий являється почесним президентом ФК «Тернопіль» Сергій Надал на брифінгу для тернопільських журналістів прокоментував ситуацію з пошуком головного тренера для тернопільської команди.

– Ми оголосили конкурс на заміщення вакантної посади головного тренера для ФК «Тернопіль». Серед тих тренерів, які зараз є в Тернополі, ми поки не бачимо достатньо ефективного управлінця. Тому розраховуємо на пропозиції не лише від тернополян. На даний час виконуючим обов’язків головного тренера являється Василь Матвійків. Це директор клубу, який займатиметься командою до кінця листопада. Завершення осінньої частини сезону ми відіграємо в тому складі та з тим керівництвом, яке є сьогодні. А в міжсезоння буде можливість запросити нових гравців і визначитися, хто займатиметься тренерською роботою, – зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, 14 вересня з посади головного тренера ФК «Тернопіль» було звільнено Івана Марущака. Відтоді виконуючим обов’язків наставника тернопільської команди являється Василь Матвійків. Під його керівництвом команда провела п’ять матчів у чемпіонаті України (по дві перемоги і поразки та одна нічия). Ще на один поєдинок у Маріуполі команда не виїхала. Також під орудою пана Матвійківа ФК «Тернопіль» поступився в кубковому матчі «Іллічівцю» (0:2).

Джерело: ФК «Тернопіль».

Вибір читачів за тиждень

Відео