Строковик зі Сходу поділився враженнями про Тернопіль

img_4791_1024x768

Сашко родом з Попаснянського району, смт. Тошківка, там же і мешкає з народження. У Тернополі хлопець служить у складі 44-ї окремої артилерійської бригади вже 6 місяців, переважно перебуває у частині.

- Від строкової служби я не ухилявся, сам вирішив піти до армії, - розповідає Роднін Олександр. - А тут дуже подобається, красиве місто і частина гарна. Після служби хотів би піти працювати до Нової Поліції.

Хлопець впевнений у тому, що Україна буде вільною. Для себе все вирішує сам, адже вважає, що має власний погляд і ніхто його не переконає у протилежному. Завжди говорить про те, що спільними силами ми можемо змінити становище в країні.

- Люди до мене гарно ставляться, навіть попри ламану українську, ніхто не каже нічого за те, що я з Луганської області. У нас говорять на суржику, ну нічого, поволі звикаю, - ділиться Сашко, а про Луганськ розповідає, що там половина людей підтримує Росію, половина – Україну. - Ми не розуміємо навіть своїх… Тут я працюю на благо держави, маю український диплом, і не збираюся переходити на чужу територію.

Матір з батьком Олександра залишилися там, в зоні АТО.

-  Мама у мене – вчителька початкових класів, батько-  шахтар. Говорю з батьками по графіку, тричі на день.

Хлопець для себе вирішив, що в житті краще обрати один шлях.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео