Мати забула про дитину (відео)

38-1-300x172

Правоохоронці більше трьох годин розшукували шестирічну дівчинку на Шумщині. Про її зникнення близько 5 години ранку 30 жовтня повідомила її мати. Вона заявила, що донька вийшла з дому опівночі і не повернулася.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. За словами начальника відділу управління превентивної діяльності Петра Тиховича, опитати матір та дізнатися хоча б якісь деталі правоохоронцям одразу не вдалося, оскільки вона була п’яна, пвідомляє tv4.

– Працівники поліції організували розшукові заходи і через деякий час ми встановили місце перебування неповнолітньої дочки – вона весь час була у сусідки.

Сусідка розповіла, що близько 21.00 побачила, як поблизу свого будинку дівчинка намагалася з землі підняти матір, яка була нетвереза. Жінка допомогла дитині відвести маму додому. Оскільки будинок не опалювався і не було жодних умов для нічлігу, сусідка забрала дівчинку до себе.

– Я кажу, давай, Ангеліно, підеш спати до мене. Бачу не напалено тут. Думаю, рано заведу.

Над ранок матір звернулася до правоохоронців, оскільки не пам’ятала де ділася дитина. Як стало відомо, жінка з донькою приїхала із сусіднього села, аби відвідати батька. Слідчі кажуть, що дитина чиста, доглянута та відвідує школу. Її мама також працевлаштована, але полюбляє випити.

Петро Тихович стверджує, що до матері будуть вжиті заходи адміністративного впливу. Відповідну інформацію вони надішлють і у службу щодо справ дітей Шумської РДА. Після цього буде вирішене питання чи безпечно залишати дитину з матір’ю і чи зможе вона виховувати її далі.

Вибір читачів за тиждень

Відео