Тернополян запрошують на заняття з аквааеробіки

20161019_182930

У плавальному басейні СК «Політехнік» Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя розпочали свою роботу оздоровчі групи з аквааеробіки.

Запрошуємо до нас на активний відпочинок. Вас очікує безліч позитивних емоцій, гарний настрій та професійний сервіс.

Заняття з аквааеробіки проводяться під музику і тривають 45 хвилин. Тренування розпочинається з розминки, яка триває 5-10 хвилин (готуємо організм до навантаження), далі 10-20 хвилин триває танцювальна частина (розігріваємо м'язи), 20 хвилин забирає основна частина (працюють м'язи) та п'ять хвилин заминки — розслаблюючі вправи, елементи релаксації та медитації.

Детальна інформація – за посиланням.

Довідки за телефоном: (0352) 52-30-95, бухгалтерія (вул.Руська,56, каб. 208) (0352) 25-06-68, кафедра фізичного виховання і спорту (вул. Білогірська, 50)

Аквафітнес по праву можна назвати універсальним видом спорту. Він практично не має обмежень за віком, рівнем фізичної підготовки, станом здоров'я і т.п. Завдяки легкості тіла у воді, ним можуть займатися всі бажаючі, отримуючи при цьому колосальне задоволення і користь не тільки від вправ, але і від знаходження в нашому природному середовищі - водному.

10 причин, щоб зайнятися аквафітнесом:

1. Прискорюється метаболізм. 2. Стрімко спалюється зайвий жир. 3. Тіло набуває рельєфності. 4. Шкіра набуває тонусу. 5. Аквафітнес сприяє спокою і врівноваженості нервової системи. 6. Ідеальна фігура досягається швидше, оскільки опір води сильніший, ніж повітряний - м'язи напружуються більше, ніж на суші. 7. Аквааеробіка помітно зменшує ризик захворювань серцево-судинної системи. 8. Поліпшення сну – вода покращує кровообіг, змінює температуру тіла, тонізує м'язи і розслабляє. 9. Тренуватися у воді весело - в басейні немає нудного повторення одних і тих самих вправ на тренажері або необхідності виконувати вправи перед великим дзеркалом і в присутності великої групи. 10. Навантаження відчуваються менше - після аквафітнесу, як правило, немає крепатури.

Вибір читачів за тиждень

Відео