Півзахисник ФК «Тернопіль» Тарас Червонецький: «Нам не вистачило сил, щоб думати холоднокровніше»

gol-ac2d3b8bd9f704f13541a60922fc27b1

Півзахисник ФК «Тернопіль» Тарас Червонецький на прохання клубної прес-служби розповів про причини виїзної поразки від «Нафтовика» (1:2) та поділився планами щодо наступного матчу муніципалів.

 Тарасе, чи можна було краще зіграти в Охтирці?

– Звичайно, могли б зіграти краще. Хоча я переконаний, нікому з тернополян не повино бути стидно за цю гру ФК «Тернопіль». Усі футбольні люди – максималісти, тому завжди можна сказати: хотілось б кращого.

 Хто чи що завадив тернопільській команді втримати нічию?

– Нам на останніх хвилинах не хватило концентрації. Після виносу м’яча з вільного удару, наш крайній захисник загубив позицію. Суперники цю ситуацію використали і, на жаль, нікому з наших гравців не вдалось підстрахувати партнера по команді. Нам не вистачило трішки сил, щоб думати більш холоднокровніше.

 Після твого проходу і потужного удару, партер по команді Тарас Гром’як забив гол. У минулому матчі ти теж зіграв доволі сильно, забивши при цьому гол. Чи можна говорити, що Червонецький набрав хорошу ігрову форму, на яку чекали тренери і яка приносить дивіденти команді?

– Впевнений, я б і з самого початку сезону міг забивати, віддвати гольові передачі, приносити користь команді. Але, на жаль, мені не особливо давали ігрового часу. А зараз я відчуваю повну свободу в своїх діях, відчуваю що партнери та тренери в мене вірять, тому й майже все виходить на футбольному полі.

– ФК «Тернопіль» віддав багато фізичних і моральних сил у грі з «Нафтовиком», чи вистачить їх для наступного непростого поєдинку з одним з фаворитів першої ліги «Черкаським Дніпром»?

– Думаю, що вистачить. Ми команда, яка фізично не погано готова. Тим більше вдома і рідні стіни допомагають. Сподіваюсь на матч з черкаською командою прийде багато вболівальників і ми разом обіграємо суперника.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео