У центрі Тернополя висадили «Алею волонтерів» (фото)

ien4grxr9_w

У Тернополі тепер є своя «Алея волонтерів». Розташували її у сквері імені Тараса Шевченка. Там посадили десять слив і два клени.

Таку акцію присвятили волонтеру корпусу Миру США Джону Звожеку. Саме із його ініціативи поблизу Театрального майдану з’явилася зелена зона. До дійства долучилася і дружина американця Алла Звожек

q_ed1qwa8ok
q_ed1qwa8ok

- Ну наскільки дорога, ви бачите те, що я тут стою. Я сьогодні приїхала тільки в 5-тій ранку в Тернопіль. Відношуся до цієї ідеї з величезним задоволенням. І з великою подякою тим, хто це організував, - каже Алла Звожек.

Після створення зеленої зони Джон Звожек мріяв висадити там різнобарвні дерева, однак на той їх у Тернополі не було.

- І тому зараз, коли у нас уже з’явився посадковий матеріал, ми вирішили втілити ідею Джона і висадити ці дерева, - розповів заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський.

l5ypus5pev8
l5ypus5pev8

На висадження цієї алеї завітали і волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО.

- Ви знаєте, по-перше я вам скажу, це є визнання, бо після певних подій багато що було сказано про волонтерів. Ми хочемо продовжувати цю роботу і це буде ще один із мотивів, який залучить до волонтерства інших людей, я не кажу до нашого центру, але до інших проектів, - пояснює волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Юрій Кулик.

Волонтери розповіли: для них дуже важливо відчувати підтримку і знати, що їхню роботу цінять.

lcxm_k77pyg
lcxm_k77pyg

bt3rgxu112c
bt3rgxu112c

bfoyjj55sz0
bfoyjj55sz0

2wop2pmfbsa
2wop2pmfbsa

sygkymx_vj0
sygkymx_vj0

Фото і відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео