Форвард тернопільської «Ниви» Андрій Понєдєльнік: «Хто повернеться з відпустки, а хто так і залишиться відпочивати – невідомо»

2016-2017

Після завершального поєдинку першої половини сезону чемпіонату України серед аматорів  спільнота ТПФК «Нива» Тернопіль у соцмережі ВК вирішила взяти інтерв'ю у нападника тернопільської «Ниви» Андрія Понєдєльніка.

— Андрію, твої враження від першого кола аматорського чемпіонату України?

— Знаю, що результат після першого кола аматорів не відповідає рівню нашої самовіддачі. Але те, що ми у кожному матчі віддавали всі сили — було мало. Забракло напевно нам досвіду, адже не всі гравці грали раніше на такому рівні. Ще відіграв свою роль фарт, який не завжди був на нашій стороні. Згадаємо, наприклад, матчі проти лідерів таблиці («Оскара» і «Агробізнеса»), дуже прикро було втрачати перемоги на останніх хвилинах. Але це вже нікого не цікавить, чи вели ми гру, скільки мали моментів, матч зіграно, рахунок на табло. Сподіваюсь, що наступне коло ми зіграємо краще, адже команда прагне грати у Другій лізі.

— Яка подальша доля очікує на тернопільську «Ниву»?

— Відпустка. А от хто повернеться з неї, а хто так і залишиться відпочивати — для усіх футболістів запитання. Адже «завтра можуть бути інші люди», цитую Климентійовича.

— Чи збирається клуб заявлятись у футзальну лігу чи можливо будь-яку іншу, адже наступний офіційний поєдинок «жовто-зелені» проведуть близько за 6 місяців...

— Це запитання футболісти теж ставлять керівництву. На даний момент абсолютно нічого не відомо.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео