В тернопільського мера з’явилися нові заступники (фото)

8 листопада відбулася сесія Молодіжної міської ради, на якій молодіжні депутати переобрали двох заступників голови ММР. Також мали змогу проаналізувати роботу молодіжних комісій з часу останньої сесії.

Одним з головних питань порядку денного було обговорення положення про вибори, зважаючи на те, що попереднє положення було застарілим. До нього внесли чимало корективів, а саме: хто може бути депутатом ММР, перелік необхідних документів та вимоги до громадських організацій, що делегують своїх осіб.

unnamed-26
unnamed-26

Щодо заступників голови молодіжного мера Вероніки Дякович, то  заступником по роботі з громадськими організаціями став Микола Миськів, а заступником по роботі з учнями обрали Ярослава Лівінского.

unnamed-25
unnamed-25

Варто зазначити, що на цій сесії також прийняли рішення розформувати комісію з питань працевлаштування молоді, у зв’язку з неефективною роботою, а депутатам, які до неї входили було запропоновано долучитись до діяльності інших комісій.

unnamed-24
unnamed-24

Не менш важливим було те, що піднімали питання щодо програми підтримки молоді на 2016-2019 роки. А відтак депутати вирішили проаналізувати у кожній комісії виконання програми підтримки молоді, висловити свої пропозиції щодо цього та внести певні корективи чи зауваження.

unnamed-23
unnamed-23

Не менш важливою темою роботи ММР стало оголошення голосування за проекти громадського бюджету, а саме Молодіжного центру, який може у майбутньому слугувати відкритим простором для генерування ідей, стати майданчиком для комунікації та напрацювання певних проектів молоддю. Голова ММР Вероніка Дякович закликала активно голосувати та поширювати цей проект, оскільки це велика можливість для тернопільської молоді реалізувати свої плани і втілювати проекти у життя.

unnamed-22
unnamed-22

Депутати Молодіжної міської ради вирішили також долучитись до благодійної акції «Миколай про тебе не забуде», яка щорічно проходить на передодні Дня Святого Миколая та зобов’язалися провести до наступної сесії збір канцтоварів, засобів гігієни, іграшок та солодощів для дітей у своїх ГО та органах студентського самоврядування.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео