Тернополяни вшанували пам’ять загиблого на Сході бійця (фоторепортаж)

Сорок днів виповнилося з того дня, коли молодший лейтенант Мирослав Мисла отримав вогнепальне поранення несумісне з життям...

Тернополянин, родом із Закарпаття, був для багатьох українців, сокільців побратимів братом і хорошим прикладом для наслідування. Але, на жаль, його світлі очі, чистий розум, жага справедливості і прагнення перемоги – все це обірвалося на 24 році життя.

unnamed
unnamed

Учні, студенти, сокільці прийшли сьогодні в Український дім «Перемога» віддати шану командиру механізованої роти 93 окремої механізованої бригади оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ. Не всі  присутні знали Мирослава особисто, проте багато з них нестимуть пам’ять про нього.

- Товариство, ми сьогодні зібралися вшанувати тернополянина, який думав, що повернеться до нас і буде навчати молодь, так як він був істориком, і буде допомагати в українській розбудові. Це був син України, яких є мало, який був відданий Україні від початку до кінця, - говорив депутат Тернопільської міської ради від ВО «Свобода» Володимир Стаюра.

unnamed-14
unnamed-14

Також віддати честь і промовити слова пам'яті прийшли Михайло Головко – народний депутат України та заступник міського голови Леонід Бицюра.

unnamed-8
unnamed-8

unnamed-12
unnamed-12

unnamed-11
unnamed-11

unnamed-5
unnamed-5

unnamed-4
unnamed-4

unnamed-6
unnamed-6

unnamed-7
unnamed-7

unnamed-1
unnamed-1

unnamed-2
unnamed-2

unnamed-3
unnamed-3

unnamed-9
unnamed-9

Нагадаємо:

2 жовтня 2016 року, під час виконання бойового завдання на взводному опорному пункті біля Кримського, був смертельно поранений Мирослав Мисла.

Згідно указу президента №442/2016 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня захисника України», тернополянина Мирослава Мислу (псевдо «Мисливець») нагороджено почесною відзнакою – орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео